Mål & Syfte

Målet är att ge våra barn, skolans elever extra guldkant på sin tid i skolan. Vi skapar traditioner och bidra med det där lilla extra, som vi hoppas gör så att barnen blir extra motiverade i skolan. Vi hoppas att du som förälder också vill att ditt barn ska få en ännu bättre och mer innehållsrik skoltid i en trygg miljö som stimulerar lärandet.

Vi i Föräldraföreningen på Ebba Pettersons Privatskola arbetar med att få alla engagerade föräldrar att bidra med tid, kunskap, engagemang till våra barn.

Här får du veta lite mer om vår viktiga verksamhet. Föräldraföreningen arbetar för att varje barn/elev på Ebba Pettersons Privatskola skall få extra guldkant på sin tid i skolan.

Det kan till exempel vara bättre miljö i matsalen, säkrare skolgård, besök av författare, föreläsningar av personer från näringslivet, skolans kick-off i augusti och mycket annat som inspirerar och motiverar barnen.

Det som du som förälder bidrar med spelar en stor och viktig roll för vårt arbete. Behoven är många och med fler aktiva föräldrar kan vi arbeta mot att bli en av Göteborgs bästa skolor. Vi har alltid flera olika projekt på gång. Kontakta oss för att se vad just du kan hjälpa oss med.